İçeriğe geç

Yalı Çapkınındaki Yalı Gerçekte Kimin

Yalı Çapkını’daki Yalı kimin?

Yalı Çapkını dizisinin çekildiği Beylerbeyi Sakıp Sabancı Köşkü, Sakıp Sabancı ailesinin mülküdür. Bu tarihi köşk, dizinin çekimlerinde önemli bir rol oynar ve izleyicilere Boğaz’ın büyüleyici atmosferini sunar.

Yalı Çapkını hangi aileyi anlatıyor?

Gaziantepli Korhan ailesinin direği Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) bebekken büyüttüğü torunu Ferit’le (Mert Ramazan Demir) evlenmeye karar vermesiyle gelişen olayları konu alan Star’ın yeni dizisi “Yalı Çapkını” çok yakında ekranlara gelecek.

Yalı Çapkını dizisi gerçek hayatta kimin hikayesi?

Merak edilen sorunun cevabı sonunda bulundu. Gerçek bir hayat hikayesi olan dizide Seyran karakteri aslında ünlü şarkıcı Safiye Soyman’ın hayatından alınmıştır.

Sabancı’nın yalısı nerede?

· Yalçın Sabancı: Nedim Paşa Konağı’nın karşılama alanı ve Hacı Feyzi Efendi Konağı’nın karşılama alanı sahibi olan Yalçın Sabancı’nın ayrıca Kandilli ilçesinde İkiz Yalı ile Kuzguncuk ve Beylerbeyi bölgelerinde birer adet konak bulunmaktadır.

Yalı Çapkını kim kimin çocuğu?

Seyran – Afra Saraçoğlu: Kazım ve Esme’nin küçük kızı. Ablası gibi Antep’in en çok beğenilen genç kızlarından biri. En az ablası kadar güzel ve eğitimli.

Yalı Çapkını Antep Konağı nerede?

Gaziantep’in tarihi Bey semtinde bulunan @hasil_restaurant’ın bulunduğu konak, Yalı Çapkını dizisinin çekimleri sırasında kullanılmış olup, şu anda kadın girişimcilerin işlettiği tarihi bir restoran olarak işlevini sürdürüyor.

Yalı Çapkını hangi Altınbaş ailesi?

“Mehmet Altınbaş’ın oğlu İmam Altınbaş, dizideki Orhan Korhan. İmam Altınbaş’ın iki oğlu var, Orhan’ın da dizideki iki oğlu var. Ayrıca kaş yapısına bakın, Mert’e (Ramazan Demir) inanılmaz benziyor.

Yalı Çapkını kimin hikayesi atasay?

❗ATASAY AİLESİNİN HİKAYESİ❗Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisinin gerçek hayattan esinlenerek yazılmış konusu herkesi çok etkilemiş ve dizi büyük ilgi görmüştür. Hatta dizide adı geçen köklü ailenin ATASAY (kuyumcu) ailesi olduğu söylenmektedir.

Korhanlar gerçekte hangi aile?

“@soullyau” isimli kullanıcı, “Günlerdir yaptığım takiplere göre, Yalıçapkını Korhan ailesinin gerçek kimlikleri Altınbaş ailesi, yani tüm oklar bu aileyi gösteriyor. İşyerleri kuyumculuk ve Antepli bir aile.” paylaşımında bulundu.

Ferit gerçek hayatta kimdir?

Dünyaca ünlü iş adamı daha fazla dayanamayıp sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla Ferit Korhan olduğunu duyurdu. 📸 Ferit Korhan olduğunu duyuran iş adamı hikayemizde.

Ferit Korhan gerçekte kimin oğlu?

Ferit – Mert Ramazan Demir: Halis Ağa’nın torunu, Orhan ile Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır.

Yalı Çapkını Seyran sonunda ne oluyor?

SUNA VE ABİDİN BİR ARAYA GELDİ İki yıl aradan sonra başlayan Yalı Çapkını’nın son bölümünde; Seyran, Sinan’la yeni bir aşka yelken açarken; Suna da sonunda Abidin’le bir araya geldi.

Ali Koç hangi yalıda oturuyor?

Kont Ostrorog Konağı veya Server Paşa Konağı. Boğaz’ın Anadolu yakasında, Üsküdar’ın Kandilli semtinde Göksu Caddesi üzerinde bulunan bir kâgir yapıdır. 1850 yılında Adalet Bakanı Server Paşa tarafından yaptırılmıştır.

Boğazın en pahalı yalısı kimin?

📌 Son Osmanlı Padişahı Sultan Vahdettin’in damadı Ömer Faruk Efendi tarafından satın alındı. Günümüzde Baştımar ailesine ait. Dışarıdan bakımsız görünse de içi adeta cennet bahçesi. 📌 İstanbul’daki tarihi Zeki Paşa Konağı, 2024 yılında Türkiye’nin en pahalı evi olarak tanımlandı.

Yalı Çapkını’nın çekildiği yalı kimin?

Yalı Çapkını dizisinin çekildiği Beylerbeyi’ndeki Sakıp Sabancı Konağı 1 milyar 250 milyon liraya satılık… Yazan Alain Türkçe | Facebook.

Sabancı yalısı kaç TL?

1 MİLYAR 250 MİLYON TL’YE SATILACAK! Boğaz’ın en pahalı yalıları arasında yer alan Sakıp Sabancı – Şevket Paşa Yalısı’nın 17 Eylül 2024’te teslim edilmesi planlanıyor.

Şevket Paşa’nın yalısı kimin?

💥Sabancı ailesine ait olan ve #YalıÇapkını dizisinin çekildiği Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Sakıp Sabancı-Şevket Paşa Konağı 1 milyar 250 milyon TL’ye satışa çıktı. (Tv100)20 Eylül 2024

Yalı Çapkını yalısı kaç para?

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını’ndaki ünlü konak tam 1 milyar 250 milyon lira istiyor. Sakıp Sabancı Yalısı – Boğaz’ın en pahalı yalılarından biri olan Şevket Paşa Yalısı, 17 Eylül 2024 ilanıyla satışa sunuldu.

Şevket Paşa Yalısı hangi semttedir?

Mahmut Şevket Paşa’nın vefatından sonra mirasçıları 1970 yılına kadar bu köşkte yaşamış, bu tarihten sonra bakımsızlıktan terk edilerek 1980 yılında yıkılmıştır. Paşa’nın Üsküdar’da Atlas Sokak ile Selmanipak Sokak’ın kesiştiği yerde, sağ sokak köşesinde dört dükkânı vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir